Promoció SMM significa “Social Media Marketing”

Promoció SMM significa "Social Media Marketing" | Pro&Pro Production & Promotion

SOBRE SERVEIS

Promoció SMM significa “Social Media Marketing”

Promoció SMM fa referència al màrqueting realitzat a través de les xarxes socials. Avui dia, cada vegada més persones fan compres o aprenen sobre serveis a les xarxes socials.

 

SMM introdueix i lidera l’estratègia d’una empresa a les xarxes socials, a més de dissenyar la seva presència als mitjans socials. Implica un enfocament individual, social i estratègic. Prepara i planifica lestratègia dacció en xarxes.

 

Aquesta promoció pot incloure eines com ara xarxes socials, blocs, webinars i altres.

 

El treball de l’SMM dins d’una organització inclou les funcions següents:

 

La primera tasca és fer un estudi de mercat. Cal investigar què volen els consumidors, on són, quines són les xarxes on és possible trobar-los, quin tipus de contingut prefereixen, a partir dels resultats d’aquesta investigació o estudi es pot elaborar un pla estratègic.

 

També cal decidir quines són les xarxes socials i canals adequats per fer la promoció. Després cal crear un pla de contingut relacionat amb l’estratègia promocional.

 

La següent tasca és crear un contingut únic i interessant per al vostre client. I començar a fer publicacions que atrauran l’objectiu públic i beneficiaran l’empresari.

 

Finalment, es fa una estadística i s’avaluen els resultats obtinguts. Un cop coneguts els resultats s’elaboren noves estratègies que permetin aprofitar les fortaleses i les oportunitats i millorar les debilitats.

 

Equip Pro&Pro ajudarà a crear els comptes a Instagram, Facebook, Telegram, YouTube i els omplirà de contingut únic!

VOLEU DEMANAR AQUEST SERVEI?

Contacteu amb nosaltres!

Ompliu el següent formulari per contactar amb nosaltres!