Àudio Doblatge

Àudio Doblatge | Pro&Pro Production & Promotion

SOBRE SERVEIS

Àudio Doblatge

Disposem d’un estudi d’enregistrament i podem realitzar Àudio Doblatge de forma ràpida i en diversos idiomes.

És important que involucrem parlants nadius i actors professionals de ràdio i teatre per al doblatge.

L’actuació de veu està disponible en rus, espanyol, català i anglès.

 

Portem molts anys amb èxit sonoritzant jingles i “packaging”, clips comercials per a ràdio i TV, vídeos per a canals de Youtube, audioguies, audiollibres, contestadors automàtics i molt més!

 

Si necessiteu crear un àudio publicitari des de zero, també podem involucrar un redactor professional, enginyer de so.

 

Categories de clips d’àudio promocionals:

 

• Clip de categoria A – informatiu.
Aquest és el vídeo més simple, implica escriure el text, l’actuació duna sola veu, els efectes especials més simples i el folre musical. Aquests vídeos sovint es fan servir per transmetre informació específica (la disponibilitat de promocions, descomptes, laparició duna nova adreça o pàgina web). El preu d’un clip d’aquest tipus és el més baix, per això és excel·lent per a promocions “temporals”, per exemple, quan necessita un clip nou cada setmana.

 

• Categoria B – joc (escenificat, història).
Aquest clip implica l’escriptura d’un guió, actuació de veu amb diverses veus, efectes especials i folre musical. Pot ser una sola veu però suposant un joc actoral. Aquests vídeos són més brillants i interessants: resolen perfectament el problema de atraure latenció, millorar la imatge de lempresa i augmentar la quantitat de clients i vendes. En aquests clips sovint hi ha un diàleg i és molt més fàcil transmetre emocions i, per tant, fer que el clip sigui memorable.

 

• Clip de categoria C – vocal (musical, cançó).
Un clip d’aquest tipus requereix feina, inclou escriure la lletra de la cançó, triar una pista d’acompanyament i, sovint, escriure música original, gravar veus i el treball complex d’un enginyer de so. Sovint aquests vídeos se sol·liciten per a publicitat d’imatges i serveixen durant més d’un any.

 

Realitzarem la producció Àudio Doblatge de qualsevol complicació per al seu negoci!

VOLEU DEMANAR AQUEST SERVEI?

Contacteu amb nosaltres!

Ompliu el següent formulari per contactar amb nosaltres!