La vectorització de logotips

Presentem a la vostra atenció un nou servei de Pro&Pro: la vectorització de logotips | Pro&Pro Production & Promotion

SOBRE SERVEIS

Presentem a la vostra atenció un nou servei de Pro&Pro: la vectorització de logotips

Gairebé totes les empreses tenen el seu logotip individual. Però de vegades, els dissenyadors desenvolupen logotips en formats de ràster, cosa que és un error greu i crea dificultats en el seu ús per als seus propietaris.

 

Aleshores, quina és la diferència entre gràfics rasteritzats i vectorials?

 

Una imatge raster (traduït del llatí rastrum és una reixeta) és un conjunt de punts o píxels de colors de la mateixa mida i forma, que en la forma final s’assembla a una xarxa. Aquests punts són de mida extremadament petita i l’ull humà els percep no per separat, sinó com un patró únic. Els formats més populars per emmagatzemar imatges rasteritzades són GIF, JPEG, PNG.

 

Si un píxel art s’amplia molt en un ordinador, veurem vores borroses. A més, aquesta imatge és gairebé impossible d’editar.

 

Vector (del llatí vector – “portador”) opera amb fórmules matemàtiques. Especifica la disposició geomètrica dels punts i la direcció de les línies que aquests punts connecten (vectors) i assigna atributs: gruix de línia, color. Si necessiteu canviar la mida, l’ordinador simplement torna a calcular la fórmula i la imatge canvia sense perdre qualitat.

 

I aquest és precisament el principal avantatge dels gràfics vectorials: pot canviar la mida com vulgui: les vores de la imatge romandran igual de clares.

 

Si s’enfronta a la necessitat de traduir el vostre logotip a format vectorial, estarem encantats d’oferir-vos la nostra ajuda!

 

Qui us beneficiarà d’aquest servei?

 

– Si teniu un logo en format png, jpg, i necessiteu editar-lo (canviar color, font, nom, afegir un eslògan).

– Si teniu un logotip en mala qualitat o mida petita, i ho necessiteu en la millor resolució possible perquè sigui clar i llegible, adequat per a la impressió.

– Si teniu un esbós/dibuix del logotip en paper, i heu de dibuixar-lo en un vector (“transferir a un ordinador” per al seu ús posterior, a la web, en materials impresos).

 

Etapes de treball:

 

1. Ens envia el seu logotip/esbós en el format existent per e-mail vector@pro-pro.es i descriu la tasca.
2. En 24 hores avaluem la complexitat del treball i us indiquem el cost final i els terminis.
3. Després de rebre un pagament per avançat del 50%, dins dels 3 dies, enviem el logotip renderitzat per a la seva verificació i fem els ajustaments necessaris (no més de 2 edicions)
4. Després del pagament del 100%, us enviem un logotip vectoritzat en tots els formats requerits (format svg, ai, eps).

 

Contacti’ns!

VOLEU DEMANAR AQUEST SERVEI?

Contacteu amb nosaltres!

Ompliu el següent formulari per contactar amb nosaltres!